BOĞAZİÇİ ENERJİ ZİRVESİ NEDİR?

Biz, Boğaziçi Üniversitesi Elektroteknoloji Kulübü ve IEEE Öğrenci Kolu olarak enerjinin önemini anlatmak, enerji alanındaki yenilikçi çalışmaları ve projeleri desteklemek, enerji kullanımının dünyadaki ve ülkemizdeki durumuyla birlikte farklı enerji politikalarını değerlendirmek için bu zirveyi düzenliyoruz. Çünkü enerji sorununun çözümünün, dünyadaki çoğu üretimsel probleme çözüm getireceğine inanıyoruz.
Etkinliğimizde, dünyada ve Türkiye’de enerji alanında fark yaratan öncü firmaları, Türkiyenin enerji politikalarına yön veren isimleri, ülkemizin en iyi üniversitelerinden gelen akademisyen ve öğrencileri bir araya getirmeyi hedefliyoruz. Hedeflenen katılımcı sayısı yaklaşık 450 kişidir. Etkinlik, büyük çoğunluğunun Türkiye’nin dört bir yanından gelen akademisyenler, öğrenciler, gazeteciler ve firma temsilcilerinin oluşturduğu katılımcı profiline yönelik olacaktır.